Προφίλ Υπηρεσίες Παραγγελίες Τρόποι Πληρωμής Τρόποι Aποστολής Πολιτική Επιστροφών Επικοινωνία
 
 
   E-SHOP
(άδειο)
  -Προβολή Καλαθιού
  -Σύνδεση
  -Εγγραφή
  -Όροι Χρήσης
fb
fb-2
instagram
brands
 
Δυνατότητες πληρωμής Sport-mania.gr
 
Τέσσερις διαφορετικοί τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το sport-mania.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς μέσω Courier
Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται στον υπάλληλο της Courier τη στιγμή που την παραλαμβάνετε.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών είναι:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR6501722420005242069983865
Δικαιούχος: Μαρολαχάκης Σ. Μιχαήλ

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR6801103250000032520043053
Δικαιούχος: Μαρολαχάκης Σ. Μιχαήλ

Προσοχή! Τα τραπεζικά έξοδα εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταθέτη, γι' αυτό και σας παρακαλούμε να επιλέγετε τη σχετική επιλογή "τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον Εντολέα (OUR)" κατά την καταχώρηση της μεταφοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας ή/και τον Αριθμό Παραγγελίας.

3. Πιστωτική Κάρτα
Γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro ή Diners που έχουν εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες)

4. Paypal
Πρωτοποριακή και διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Visa, MasterCard, American Express, Discover ή Λογαριασμό PayPal για την πληρωμή σας.
Η χρήση της υπηρεσίας Paypal είναι ιδιαίτερα εύκολη, και μπορεί να γίνει μέσω του site της εταιρείας ή κινητού τηλεφώνου.

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου
Στο sport-mania.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν στην παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία, ιδιότητα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.

Τιμές πωλούμενων προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με 24% Φ.Π.Α.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το sport-mania.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύει ο μειωμένος συντελεστής Φ.Π.Α. 17%, οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή, στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου. Αν λοιπόν έχετε έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, τότε εμείς θα κάνουμε τον υπολογισμό του τελικού ποσού της παραγγελίας με Φ.Π.Α. 17%, έπειτα από την καταχώρηση της.

Νομοί με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α.

  • Δωδεκανήσου (εκτός από Ρόδο και Κάρπαθο)
  • Λέσβου
  • Σάμου
  • Χίου
  • Έβρου (μόνο για τη Σαμοθράκη)

     
ΑΝΔΡΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ
ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TEAMSALES  
 
Η πολυετής πείρα μας, η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας καθώς και το κύρος των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε αποτελούν εγγύηση για την εξυπηρέτησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
     
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis