Προφίλ Υπηρεσίες Παραγγελίες Τρόποι Πληρωμής Τρόποι Aποστολής Πολιτική Επιστροφών Επικοινωνία
 
 
   E-SHOP
(άδειο)
  -Προβολή Καλαθιού
  -Σύνδεση
  -Εγγραφή
  -Όροι Χρήσης
fb
fb-2
instagram
brands
 
Αποστολή παραγγελίας Sport-Mania
 
Εξυπηρετούμενες Περιοχές

Η εταιρεία Sport-Mania εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών του sport-mania.gr γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω ταχυμεταφορών (Courier) κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Κόστος Αποστολής
Το κόστος μεταφορικών, διαχείρισης και συσκευασίας κάθε παραγγελίας είναι:

€3.00 για την χερσαία Ελλάδα (αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική, PayPal ή κατάθεση, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €2.00 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής)

(όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.)

Το κόστος αυτό είναι ενιαίο για κάθε παραγγελία (εξαιρούνται περιπτώσεις μεγάλης αξίας ή όγκου, οπότε στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας). Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να υπολογίσετε πολύ εύκολα το σύνολο της παραγγελίας σας, αλλά και να την οργανώσετε καλύτερα.

Οι παραγγελίες άνω των 70,00€ δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα.

Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, όπως παραλαβή της παραγγελίας από δικό σας Courier ή αποστολή με δική σας χρέωση, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Παρατηρήσεις παραγγελίας».

Χρόνος Αποστολής
Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων. Ένα σημαντικό δεδομένο που αποδεικνύει την εύρυθμη λειτουργία μας, το σωστό προγραμματισμό αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, είναι πως παραπάνω από το 95% των παραγγελιών που τοποθετούνται έως τις 15:00 εκτελούνται αυθημερόν!

Παράδοση Προϊόντων
Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και σε 2 έως 4 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Τα μέρη που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτα από την εταιρεία Courier μπορεί να έχουν καθυστέρηση έως και 5 ημέρες ή να απαιτηθεί επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας.

Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier
To sport-mania.gr για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με την

ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε


Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες 09:00-21:00 και το Σάββατο 09:00-14:00 (αν έχετε επιλέξει την υπηρεσία 'Παράδοση Σαββάτου' με έξτρα χρέωση €3). Η ορθή και έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων αναλαμβάνεται από την εταιρία Courier.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Ανωτέρα Βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
     
ΑΝΔΡΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ
ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TEAMSALES  
 
Η πολυετής πείρα μας, η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας καθώς και το κύρος των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε αποτελούν εγγύηση για την εξυπηρέτησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
     
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis