Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος www.sport-mania.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τουςπαρόντες όρους. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό.


Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Δυνατότητα έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop υφίσταται, εφόσον πληρούνται οι διατάξεις περί δικαιοπρακτικής ικανότητας του Ελληνικού Δικαίου, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστοτόπουwww.sport-mania.gr συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση», μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας (για περισσότερες πληροφορίες βλ. ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ).

 

 

Τρόποι πληρωμής

Ο χρήστης με την επιλογή του πεδίου «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» αναλαμβάνει την υποχρέωση παραλαβής και πληρωμής του προϊόντος με τους περιγραφόμενους όρους. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε.(ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις αγορές εσωτερικού. Για τις αγορές εξωτερικού, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο μεταξύ των άλλων τρόπων πληρωμής).

2.Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα. Εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής  μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, ή Diners η ιστοσελίδα μας σας παραπέμπει στη συμπλήρωση της ασφαλούς φόρμας. 

Τα στοιχεία της κάρτας που δώσατε θα δεχθούν επεξεργασία με κρυπτογράφηση SSL. Για πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, απαιτείται να καταχωρίσετε το CVV (Κωδικό Επαλήθευσης Κάρτας), έναν κωδικό τυπωμένο στην κάρτα που χρησιμεύει σαν κωδικός ασφαλείας κατά τις συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου.  Οι πιστωτικές κάρτες θα υπόκεινται σε εγκρίσεις και ελέγχους από την εκδότρια εταιρεία, κι αν ο φορέας αυτός δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αποτυχία παράδοσης και δεν θα μπορέσουμε επικυρώσουμε οποιαδήποτε σύμβαση μαζί σας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η κάρτα σας, μπορεί να οφείλεται στους εξής λόγους:

  • Μπορεί η κάρτα να έχει λήξει. Ελέγξτε μήπως η κάρτα σας έχει ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης.
  • Μπορεί η κάρτα να έχει φτάσει στο πιστωτικό της όριο. Ελέγξτε με την τράπεζά σας αν η κάρτα σας έχει υπερβεί το πιστωτικό της όριο. 
  • Μπορεί να είναι εσφαλμένα τα στοιχεία που καταχωρίσατε. Ελέγξτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα απαιτούμενα πεδία. 

3. Με πληρωμή μέσω PayPal. Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

4.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο της τράπεζας να δίνετε ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια ενδεικτικά μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο sales@sport-mania.gr. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την κάρτα σας ή επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής συναλλαγής, επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30)2331020214 για να σας ενημερώσουμε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση.

 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που θέτουμε στην διάθεσή σας και στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα: EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3702602310000030201509239

Δικαιούχος: SPORT MANIA AE

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3801103250000032501037801

Δικαιούχος: SPORT MANIA AE

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού IBAN:GR9101722420005242109235999

Δικαιούχος: SPORT MANIA AE

H  www.sport-mania.gr έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για να σας εγγυηθεί την ασφάλεια των πληρωμών σας με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση. Οι πληρωμές γίνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος (SSL). 
Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Η
www.sport-mania.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

5.Κατάθεση από άλλη Τράπεζα. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια ενδεικτικά μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο  sales@sport-mania.gr

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που θέτουμε στην διάθεσή σας και στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα: EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3702602310000030201509239

Δικαιούχος: SPORT MANIA AE

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3801103250000032501037801

Δικαιούχος: SPORT MANIA AE

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού IBAN:GR9101722420005242109235999

Δικαιούχος: SPORT MANIA AE

 

* Προσοχή ο πελάτης χρεώνεται την προμήθεια τραπέζης (προμήθεια “OUR”), σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα.

**Προσοχή αν ο πελάτης κάνει την πληρωμή του από άλλη τράπεζα, χρεώνεται προμήθεια ανάλογα με την πολιτική χρέωσης της εκάστοτε Τράπεζας.

*** Προσοχή Η αποστολή του προϊόντος θα εκτελεσθεί αφού το χρηματικό ποσό που έχει μεταφερθεί από τον πελάτη, εμφανισθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας (αυτό μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας έως και 5 ημέρες).

 

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που αναγράφονται στο πεδίο «Ολοκλήρωση Παραγγελίας».

Να σημειώσουμε (όπως αναφέρεται και στην ενότητα «ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ» της ιστοσελίδας μας) η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τις τιμές των προϊόντων που παρέχει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός  της, πλην όμως οι παραγγελίες των προϊόντων θα εκτελούνται κανονικά και θα χρεώνονται με την τιμή που φέρει το προϊόν κατά το στάδιο υποβολής της παραγγελίας, ακόμα κι αν μεταβληθεί η τιμή του ήδη παραγγελθέντος προϊόντος αργότερα την ίδια ημέρα.

Όλες οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με 24% Φ.Π.Α.Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.sport-mania.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύει ο μειωμένος συντελεστής Φ.Π.Α. 17%, οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή, αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου. Ανη έδρα της επιχείρησης είναι σε μια τέτοια περιοχή, τότε η SPORT-MANIA, μετά και τον έλεγχο των στοιχείων της επιχείρησής σας,θα πραγματοποιήσει τον υπολογισμό του τελικού ποσού της παραγγελίας με Φ.Π.Α. 17%, έπειτα από την καταχώρηση της.

Οι περιοχές που φέρουν μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α. είναι οι εξής:

Τα νησιά Λέσβος, Λέρος, Κως, Σάμος και Χίος.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας πατώντας στο κουμπί διαγραφή. Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν και μετά να πατήσετε ενημέρωση.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν στο χώρο σας μπορείτε να καλέσετε το (+30)2331020214 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

3. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο (+30)2331020214 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@sport-mania.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε εντός 14 ημερών (βλ. σχετικές λεπτομέρειες στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ» της εταιρείας μας) με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο (+30)2331020214 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας.

Τέλος, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μία αγορά ενός πελάτη εφόσον τον ενημερώσει γραπτώς μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου

Η SPORT-MANIA σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε αν στην παραγγελία σας επιθυμείτε να εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο – δελτίο αποστολής. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας τους συμπληρώσουν τα αμέσως αναφερόμεναπλήρη και ακριβή στοιχεία τους: Επωνυμία, Έδρα, Δραστηριότητα, Α.Φ.Μ. και υπαγόμενη Δ.Ο.Υ.

 

 

 

Έξοδα Αποστολής-Μεταφορικά

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με την συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Η μεταφορά των προϊόντων θα γίνει με πρακτορείο ταχυμεταφορών της επιλογής της εταιρείας, εκτός εάν ο πελάτης επιθυμεί την μεταφορά των προϊόντων με πρακτορείο ταχυμεταφορών της επιλογής του, το οποίο και θα μας υποδείξει. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει αποκλειστικά το κόστος μεταφοράς των προϊόντων όποιο κι αν είναι αυτό.

Το κόστος μεταφορικών, διαχείρισης και συσκευασίας κάθε παραγγελίας είναι:€3,00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑαν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ

Υπάρχειεπιπλέον επιβάρυνση + €2.00 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής(όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.).

Το ανωτέρω κόστος είναι ενιαίο για κάθε παραγγελία (εξαιρούνται περιπτώσεις μεγάλης αξίας, όγκου, ή βάρους οπότε στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσει κάποιος εκπρόσωπος της SPORT-MANIA μαζί σας).Οι παραγγελίες άνω των 50,00€ δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα, εκτός αν πρόκειται για απομακρυσμένη περιοχή. Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, όπως παραλαβή της παραγγελίας από δικό σας Courier ή αποστολή με δική σας χρέωση, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την διαδικασία υποβολής της παραγγελία σας στην ιστοσελίδα μας, στο πεδίο «Παρατηρήσεις παραγγελίας».

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της ολοκλήρωσης υποβολής της παραγγελίας, με βάση πάντα και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 2έως4 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, και σε 3 έως 5 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Τα μέρη που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτα από την εταιρεία Courier μπορεί να έχουν καθυστέρηση έως και 6 ημέρες, ή να απαιτηθεί επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας.Σε κάθε περίπτωση, ηεταιρεία δεσμεύεται να έχει παραδοθεί το/τα προϊόν/προϊόντα στον αγοραστή σε μέγιστο χρονικό όριο 30 ημερών.

Να σημειωθεί ότι οι παραγγελίες που υποβάλλονται τις εργάσιμες ημέρες έως την 13:00 ετοιμάζονται από την εταιρεία μας και παραδίδονται στην συνεργαζόμενη Courier προς αποστολή αυθημερόν.

Η SPORT-MANIA για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες της, συνεργάζεται τις εξής εταιρείες ταχυμεταφορών:

ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε

Γενική Ταχυδρομική Α.Ε.Ε.

ΕΛΤΑ Courier

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες 09:00-21:00 και το Σάββατο 09:00-14:00 (αν επιθυμείτε ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, μπορείτε να το αναφέρετε κατά την διαδικασία υποβολής της παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, στο πεδίο των Παρατηρήσεων, και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον τρόπο αποπληρωμής της επιπλέον χρέωσης, για την «Παράδοση Σαββάτου», η οποία έξτρα χρέωση ανέρχεται στο ποσό των €3,00). Η ορθή και έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων αναλαμβάνεται από την εταιρεία Courier. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

 

Ανωτέρα Βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, αρχικά για την όποια καθυστέρηση και προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Εγγραφή μελών

Η εγγραφή του σαν μέλος είναι προαιρετική καθώς δεν απαιτείται η εγγραφή του επισκέπτη για την πραγματοποίηση κάποιας παραγγελίας. Η SPORT-MANIA.GR παρέχει στους χρήστες της ιστοσελίδας την εγγραφή τους σαν μέλη. Σε κάθε περίπτωση οι χρήστες θα πρέπει να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους. Εάν επιλεγεί από τον χρήστη η διαδικασία της εγγραφής σαν μέλους θα του δοθούν ένα username και ένα password της επιλογής του, που θα εγγυάται την αποκλειστική πρόσβαση του ιδίου στην χρήση του συγκεκριμένου λογαριασμού. Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του site www.sport-mania.gr συμφωνεί να α) παρέχει αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του, ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη. Λογαριασμοί με ελλιπή ή ψεύτικα στοιχεία θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Μετά την  δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή μπορεί να γίνει την οποιαδήποτε στιγμή εφόσον το επιθυμεί ο χρήστης. Κάθε μέλος αναλαμβάνει να κάνει αυστηρά προσωπική χρήση των στοιχείων του λογαριασμού του και να ενημερώνει άμεσα το site για τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού του από τρίτους από την οποία προκλήθηκε παραβίαση των περιγραφόμενων όρων χρήσης και να ενημερώνει για οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας, με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα.

 

Ασφάλεια

Η SPORT-MANIA.GR αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα της ή της παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO ή DINERS μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.sport-mania.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος όλων των Ελληνικών Τραπεζικών ιδρυμάτων.

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσω πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι:

Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής  μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τωνVISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO ή DINERS η ιστοσελίδα μας σας παραπέμπει στη συμπλήρωση της ασφαλούς φόρμας. Για να διασφαλιστούν οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών, όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "paycenter" της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιείται πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.